gi-recept: Lövbiff med stekt nypotatis

 
Nog den absolut snabbaste mat man kan tillaga.
 
1 portion
Lövbiff 2 skivor
8 kokta och kylda nypotatisar
färdig sås - Rydbergs Cafe de paris
grönsallad
 
Tar max 5 minuter att tillaga och är SÅ gott!
 
Särskilt om man är en potatisfreak som jag egentligen är.
 
Det är JÄTTEVIKTIGT ur ett GI-perspektiv att potatisen är kokt och sen nerkyld innan den steks. Det är i kylprocessen som stärkelsen bryts ner och gör den gi-vänlig!

Kommentarer
Postat av: Marie

Ser underbart gott ut! Denna tänker jag prova! :)

Svar: Det är gott... men framförallt enkelt! :) En bra kombination tycker jag!
Kimzan

2012-07-04 @ 11:58:02
URL: http://marieulrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0