Gi-recept: baconsås med fullkornscouscous

 
4 portioner
3 pkt bacon
1 grön paprika
1 röd paprika
1 burk krossade tomater med ört och vitlökssmak
1 dl matlagningsgrädde
2-3 dl okokt fullkorncouscous
 
dela och stek baconet till önskas knaprighet, låt rinna av. Fräs upp grönsakerna, tillsätt tomatkross och grädde, krydda med salt och peppar. Blanda ner baconet, låt småputtra på ettan under tiden couscousen kokar.
 
Servera med majs!
 
Voila, maten är klar att serveras
 
En väldigt god rätt som går mycket fort att laga, passar perfekt om man har ont om tid, men vill äta hälsosamt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0