Gi-recept: Chokladkaka

100 gram mörkchoklad (ej högre än 70%) okej att välja med smak men tänk på att den ska passa med kaffe
125 gram smör
2 ägg
1krm salt
valnötter
smör till formen
½dl honung
½dl kaffe (färdigt)
 
Vispa äggen och saltet i 5 minuter. Smält smör och choklad i vattenbad. Blanda ner kaffe och honung i chokladen. VÄND ej vispa, ner chokladblandningen i ägget och häll i formen som du smörat och bröat med valnöttskross.
 
35 minuter på 175 grader.
 
LJUVLIGT!
 
Ska bjuda på kakan ikväll när våra gäster kommer. tillsammans med hallon och grädde.
 
MUMS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0